Bahmuţeanu: Îmi este frică să îmi las copiii singuri. Mi-a dat viaţa peste cap

Adriana Bahmuteanu trece printr-o perioadă foarte dificilă. Prigoană a depus o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care o reclamă că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au impreună. În plus, vedeta de televiziune are şi probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 08:16
Bahmuţeanu: Îmi este frică să îmi las copiii singuri. Mi-a dat viaţa peste cap

„Acum nu ştiu ce să mai fac pentru că îmi este frică să îmi las copiii singuri, dacă soţul meu m-a dat în judecată şi vrea să mi-i ia… îmi iubesc copiii mai mult decât orice pe lumea asta. Când i-am spus că trebuie să mă operez, nu l-a interesat caă sunt bolnavă. A spus să fac ce vreau eu. Sunt într-o situaţie în care nu credeam să ajung. Mi-a dat viaţa peste cap şi nu merit aşa ceva. Eu am avut grijă de el ori de câte ori a fost bolnav”, a spus Bahmuţeanu.

Interventia la care vedeta urma să fie supusă este posibil să fie reprogramată, scrie cancan.ro.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană să pregătesc, se pare, de al patrulea divorţ în cei opt ani de când se cunosc, după ce omul de afaceri i-a făcut soţiei sale plângere la Protecţia Copilului şi la poliţie.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au cunoscut în 2003, când jurnalista s-a angajat la Realitatea TV, unde omul de afaceri era acţionar. Relaţia lor a început după ce omul de afaceri a divorţat de a doua lui soţie, iar apoi cei doi au ajuns foarte rapid la Primărie, unde au spus „Da”. Vezi povestea celor nouă ani de relaţie.