Bahmu şi Prigoană, în prag de divorţ! El i-a făcut plângere la Protecţia Copilului şi la Poliţie

O nouă furtună conjugală zguduie din temelii familia Prigoană! Afaceristul Silviu Prigoana a depus, marţi, o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care îşi reclamă soţia că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Milionarul a făcut o plângere împotriva soţiei şi la Poliţie!

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 20:23
Bahmu şi Prigoană, în prag de divorţ! El i-a făcut plângere la Protecţia Copilului şi la Poliţie

Silviu Prigoană susţine că Adriana Bahmuţeanu a plecat, împreună cu fiii săi, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), spre o destinaţie necunoscută, potrivit cancan.ro.

Când a aflat de demersul soţului său, Adriana Bahmuţeanu a părut surprinsă. „Cred că i s-a urcat căldura la cap. Eu sunt cu amândoi copiii într-un resort de lângă Bucureşti. Nu mi-aş pune în pericol copiii. Nu ştiu ce l-a apucat şi nu înţeleg cum a depus plângere, când el este plecat din ţară în interes de afaceri”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Deşi aceasta neagă problemele dintre ea şi soţul ei, surse din apropierea cuplului susţin că relaţia lor scârţâie de câteva luni de zile.

CITEŞTE ŞI: Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană, dragoste cu năbădăi. Vezi povestea celor nouă ani de relaţie