Bahmu, despre SCANDALUL cu Prigoană: Nu vreau să mai fac CIRC. Nu vreau să mai fiu penibilă VIDEO

Silviu Prigoană a depus, marţi, o plângere la Protecţia Copilului şi la Poliţie, în care o reclamă pe soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Adriana Bahmuţeanu a declarat la România TV că este foarte surprinsă de gestul soţului ei şi că se teme pentru copiii ei.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 18:13
Bahmu, despre SCANDALUL cu Prigoană: Nu vreau să mai fac CIRC. Nu vreau să mai fiu penibilă VIDEO

Adriana Bahmuţeanu a declarat, joi seară, la România TV că a aflat din presă de faptul că Silviu Prigoană a reclamat-o la Poliţie şi Protecţia Copilului şi că nu înţelege ce anume l-a determinat pe soţul ei să reacţioneze în acest mod.

„Nu inteleg ce s-a întâmplat. Nu înţeleg de ce a apelat la autorităţi. M-a dezamăgit! Trebuia să-mi dea un telefon să mă întrebe unde sunt. De ce să implicăm poliţia, autoritatea tutelară? Eu am plecat de acasă tot la familia mea, la proprietatea finului meu. Nu îmi este teamă de poliţie. Să vină poliţia ca să-i arăt condiţiile în care stau în vacanţă cu copiii”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

Întrebată de jurnalista România TV despre tensiunile din sânul familiei, Adriana Bahmuţeanu a precizat că nu vrea să mai facă „circ” şi că nu vrea să mai fie „penibilă”, aşa cum spune că a fost în precedentele scandaluri cu Prigoană, înainte să devină mamă.

Nu vreau să mai spăl rufele în public. Nu vreau să mai fiu la fel de penibilă precum am fost până acum. În momentul în care doi oameni maturi au copii mici, ar trebui să se gândească la interesul minorilor. Ce părere o să aibă copiii mei despre mine când o să se facă mari? Nu vreau ca peste 10-20 de ani, copiii să-şi schimbe părerea despre mine. Nu sunt o nebună, o descreierată”, a mai spus aceasta.

Cât priveşte decizia ei de a pleca la finul ei, în vacanţă, Bahmuţeanu a precizat că, după campania electorală, Silviu Prigoană a devenit mai tensionat şi a preferat să stea departe de el o perioadă, pentru ca stresul să nu-i afecteze copiii. „După o campanie istovitoare, care pe Prigoană l-a afectat din multe puncte de vedere, eu am preferat să merg în vacanţă cu copiii”, a mărturisit ea.

Adriana Bahmuţeanu a declarat că a încercat să vorbească cu Silviu Prigoană, însă acesta nu i-a răspuns la telefon, iar deocamdată nu ştie dacă se va ajunge la divorţ.

CITEŞTE ŞI Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană, dragoste cu năbădăi. Vezi povestea celor nouă ani de relaţie