Andrei Năstase face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, managerul unităţii sanitare anunţând, vineri dimineaţă, că nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducere. Pe RTV.NET puteţi urmări LIVE declaraţii lui Andrei Năstase.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 10:07
Andrei Năstase face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia şi prietenii l-au vizitat pe Adrian Năstase la Spitalul Floreasca. Trimiteţi-i mesaje!

Andrei Năstase a spus că va face declaraţii de presă vineri, la ora 17.00, în faţa Spitalului Floreasca.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat, vineri, că „nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare”. El a subliniat că declaraţiile sunt sub forma unor comunicate de presă susţinute de către profesorul Ioan Lascăr sau purtătorul de cuvânt al spitalului.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase a anunţase iniţial că vineri va citi la Spitalul Floreasca scrisoarea lăsată de tatăl său, despre care spune că este „un fel de testament public”.

Ulterior, la dorinţa expresă a tatălui său, Andrei Năstase a revenit asupra acestei declaraţii şi a anunţat că Adrian Năstase a interzis citirea testamentului, acesta fiind scris scris într-un moment în care Adrian Năstase „hotărâse altceva”.

Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul Calităţii”.

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Evoluţia postoperatorie a lui Adrian Năstase este foarte bună, în parametri normali, nu a făcut febră, nu a avut dureri, a declarat, vineri, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, profesorul Ioan Lascăr.