Andrei şi Mihnea Năstase, în vizită la închisoare. „Îl aşteptăm pe tatăl nostru acasă” VIDEO

Andrei şi Mihnea Năstase au mers, duminică, în vizită la tatăl lor, la Penitenciarul Jilava, în ziua care ar putea să fie chiar ultima pe care acesta o petrece în închisoare. Andrei i-a dus fostului premier fotografii de la lansarea de carte de sâmbătă, dar şi un mesaj de suflet de la mama sa, Dana Năstase, care nu a putut merge să îl viziteze pe Adrian Năstase, informează România TV.

17 mart. 2013, 10:58
Andrei şi Mihnea Năstase, în vizită la închisoare. „Îl aşteptăm pe tatăl nostru acasă” VIDEO

Andrei Năstase a mers, duminică, la penitenciar alături de fratele său, Mihnea, pentru a-l vizita pe Adrian Năstase. Cei doi au adus mai multe fotografii de la lansarea lucrării ştiinţifice a lui Adrian Năstase, unde au fost peste 300 de persoane.

Am adus nişte fotografii de la lansare de ieri (sâmbătă n.r.). Suntem un pic emoţionaţi. Ne-am uitat împreună pe poze, am văzut participanţii, am vorbit despre ei, mi le-a dat înapoi să le iau acasă. Ne-am bucurat şi s-a bucurat că a văzut atâta lume„, a declarat Andrei Năstase.

Şi Dana Năstase i-a transmis un mesaj soţului ei prin cei doi copii. „I-a transmis că îl aşteaptă acasă„, a spus Andrei.

Acesta a mai precizat că în cazul în care tatăl său va fi eliberat îşi doreşte „ca planul lui să fie cu noi, cu familia. Să ajungem acolo, să venim, să îl luăm, să-l vedem acasă şi după aceea ne facem planuri”.

Cât priveşte recursul de luni privind eliberarea condiţionată, Andrei a spus: „Suntem pregătiţi pentru toate variantele, chiar dacă sunt bune au rele”.

CITEŞTE ŞI MESAJUL EMOŢIONANT al lui Andrei, înainte de recurs: Cer să-mi respectaţi dreptul de a-mi iubi tatăl

Şi Mihnea Năstase a fost emoţionat la întâlnirea cu tatăl său: „Suntem cu toţii emoţionaţi şi îl aşteptăm pe tatăl nostru acasă„.

Copiii lui Adrian Năstase sunt încrezători în ziua de luni, când se va decide dacă acesta va pleca sau nu acasă. Luni se va lua o hotărâre, însă două dintre judecătoare sunt acuzate de corupţie şi nu mai fac parte din complet şi există o posibilitate să se amâne această decizie.

„Suntem pregătiţi pentru toate variantele, chiar dacă sunt bune sau rele. Eu sunt sigur că s-a găsit o soluţie şi o să fie mâine dimineaţă (luni dimineaţa n.r.) trei judecători care să fie în sală. Judecătorii vor analiza şi îşi vor spune punctul de vedere”, a precizat Andrei.

Cei din familia Năstase spun că au în continuare încredere în justiţie.