Andreea Marin o atacă dur pe Adriana Nicolae: Cine face copii prin vecini să-şi asume

La nicio săptămână de la cearta de la Gala premiilor VIP, Andreea Marin continuă războiul cu Adriana Nicolae, femeia despre care presa a speculat că ar avea un copil cu Ştefan Bănică, după ce, însărcinată fiind, ea a afirmat că tatăl este un actor celebru căruia i se mai spune şi "Junior". Soţia lui Ştefan Bănică a spus că reacţia ei a fost firească şi dacă "cineva" are ceva de ascuns şi face copii prin vecini să-şi asume acest lucru.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 10:09
Andreea Marin o atacă dur pe Adriana Nicolae: Cine face copii prin vecini să-şi asume

Nu demult, presa de scandal a speculat că Ştefan Bănică Junior ar fi făcut un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii „Surprize, Surprize”, Adriana Nicolae. Săptămâna trecută, aceasta s-a aflat pentru prima oară faţă în faţă cu soţia actorului, Andreea Marin Bănică, care a avut o reacţie incredibilă, având în vedere faptul că mai mereu a refuzat să-şi spele rufele în public. VEZI AICI VIDEO

Soţia lui Ştefan Bănică este sigură că a procedat corect la întâlnirea cu Adriana Nicolae.

„Am avut o reacţie absolut firească. Nu puteam să urc pe o scenă cu o femeie care ne-a făcut rău nouă şi copiilor noştri, ei au suferit foarte mult. Nu puteam să mă prefac, să joc un teatru de prost gust. Dacă cineva are ceva de ascuns şi face copii prin vecini să-şi asume asta lucrul acesta. Fiecare cu treaba lui, dar când treaba altuia devine treaba mea şi devine o problemă a familiei mele atunci are datoria să şi-o lămurească”, a spus Andreea Marin într-o emisiune televizată.
 
„A fost un impuls, dar nu îl regret, nu consider că am fost lipsită de eleganţă. Nu am vrut să mă prefac în faţa oamenilor că e ok, să ne zâmbim, acolo pe scenă”, a adăugat Andreea.