„Zâna Surprizelor”, într-o ipostază INCREDIBILĂ. A făcut CIRC la un eveniment monden VIDEO

Nu demult, presa de scandal a speculat că Ştefan Bănică Junior ar fi făcut un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii "Surprize, Surprize", Adriana Nicolae. Marţi seară, aceasta s-a aflat pentru prima oară faţă în faţă cu soţia actorului, Andreea Marin Bănică, care a avut o reacţie incredibilă, având în vedere faptul că mai mereu a refuzat să-şi spele rufele în public.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 07:04
„Zâna Surprizelor”, într-o ipostază INCREDIBILĂ. A făcut CIRC la un eveniment monden VIDEO

Întâlnire de gradul zero între Andreea Marin Bănică şi Adriana Nicolae, femeia despre care presa a speculat că ar avea un copil cu Ştefan Bănică, după ce, însărcinată fiind, ea a afirmat că tatăl este un actor celebru căruia i se mai spune şi „Junior”. Cele două s-au întâlnit pe scena Galei Premiilor VIP, unde Adriana Nicolae, fosta parteneră a lui Florin Piersic Junior, a fost prezentatoare, iar Andreea Marin a primit premiul pentru eleganţă. Puţin paradoxal, având în vedere ce a urmat după ce „Zâna Surprizelor” a urcat pe scenă.

Cunoştinţe mai vechi din vremea emisiunii „Surprize, Surprize”, cele două doamne au intrat într-un schimb de replici greu de imaginat. După ce i-a fost înmânată diploma pentru eleganţă, Andreea Marin, plină de graţie, de altfel, a luat microfonul şi i-a adresat Adrianei Nicolae o întrebare care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: „Adriana, cu aceeaşi eleganţă care mă caracterizează, întrucât e o prostie care s-a tot vehiculat prin presă din punctul meu de vedere, o să te rog să spui o dată pentru totdeauna, da sau nu, răspunsul la întrebarea: Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?„.

Complet surprinsă de gestul fostei „Zâne a surprizelor”, Adriana Nicolae a răspuns: „Din respect pentru familia mea şi pentru fetiţa mea, o să încerc să nu dau curs acestor lucruri expuse de presă”.

Vizibil nemulţumită de răspuns, Andreea Marin a continuat tirul, repetând aproape obsesiv întrebarea „Da sau nu?”. Mai mult, în încheierea discuţiei, „Zâna” i-a spus cu un ton acid Adrianei că refuzul de a răspunde înseamnă că nu ştie cine este tatăl copilului ei.

Citeşte dialogul complet:

Andreea Marin Bănică: Şi din respect pentru copiii noştri, care au avut de suferit din pricina faptului că nu ai lămurit lucrurile la timp, o să te rog să le lămureşti acum. Da sau nu?

Adriana Nicolae: Cred că nu este cazul…

Andreea Marin Bănică: Da sau nu?

Adriana Nicolae (vizibil stânjenită): O să invit aici în scenă…

Andreea Marin Bănică (îi smulge microfonul): Da sau nu?

Adriana Nicolae: Nu este cazul!

Andreea Marin Bănică: Da sau nu? Este cazul. Da? Da? Deci nu ştii cine e tatăl copilului tău şi îţi doreşti să perpetuezi această necunoscută.

Adriana Nicolae: Nu vreau să dau curs acestui lucru…

Andreea Marin Bănică: Este soţul meu tatăl copilului tău? Da sau nu?

Adriana Nicolae: Nu vreau să vorbesc despre asta!

Andreea Marin Bănică: Am înţeles. Asta spune totul despre eleganţă în atitudine. Vă mulţumesc!