Alimente care cresc pofta de sex

Dacă vine cineva şi te întreabă brusc cât chef de “tăvăleală” zilele astea, îţi dai seamă că… nu prea ai deloc. Şi nu fiindcă nu ţi-ai dori. Ţi-ai dori, şi încă cum, doar că nu prea reuşeşti  să intri în starea “jucăuşă” atât de necesară sexului.

RomaniaTV.net
30 dec. 2012, 08:36
Alimente care cresc pofta de sex

Noi venim cu soluţia: apucă-te de gătit! Da, da, exact cum auzi! Treci în bucătărie acum şi combină în fel şi chip următoarele 5 alimente despre care specialiştii spun că în mod sigur cresc libidoul.

1.Pepenele roşu.

Mai nou, specialiştii l-au numit nouă “Viagra naturală”. Pepenele roşu conţine un aminoacid care relaxează vasele de sânge şi creste poftă pentru sex. Noi va urăm… poftă bună, atât în bucătărie, cât şi în dormitor!

 2. Asparagusul

Este foarte bogat în B-uri, care ajuta la producerea histaminei. Histamină e extrem de importantă în determinarea nivelului de dorinţa sexuală, atât la femei, cât şi la bărbaţi. Că să nu mai vorbim că asparagusul are o formă… mai mult decât sugestivă. Consumă-l cu încredere.

 3. Avocado

Încărcat până la refuz cu potasiu, fructele de avocado determină o adevărată explozie a libidoului la ambele sexe. Bogat în acid folic, îţi da multă energie şi totodată rezistenţă fizică la oboseală, detalii foarte importante pentru nivelul libidoului.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.