ALEX VELEA ŞI ANTONIA se comportă ca un CUPLU, cu toate că nu vor să recunoască relaţia VIDEO

Deşi cei doi se comportă ca doi îndrăgostiţi, Alex Velea şi Antonia nu recunosc că ar avea o relaţie. Aflaţi aproape zilnic pe primele pagini ale tabloidelor, cei doi alimentează zvonurile şi se afişează adesea împreună. Tabloidele au scris că deşi nu au divorţat încă, Alex şi soţia sa, Ana, au stabilit deja termenii partajului.

06 iul. 2013, 12:49
ALEX VELEA ŞI ANTONIA se comportă ca un CUPLU, cu toate că nu vor să recunoască relaţia VIDEO

Sunt împreună, dar nu vor să recunoască. Este vorba de cântăreţii Alex Velea şi Antonia care apar tot mai des împreună la concerte şi ţin de ceva timp primele pagini ale tabloidelor. Antonia se află în prin proces de divorţ, iar Alex Velea se pare că a stabilit deja termenii partajului cu soţia sa, potrivit România TV.

Citeşte şi Alex Velea, prima declaraţie despre relaţia cu Antonia: „Este o femeie frumoasă rău”

Pe zi ce trece, Antonia şi Alex Velea alimentează tot mai tare zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu. Deşi nu recunosc, gesturile lor vorbesc de la sine. Acum, Antonia îl însoţeşte la concerte, cu toate că nu este invitată să cânte, şi se pupă cu Alex în public.

Citeşte şi Velea poate să-şi ia adio de la Antonia. Nevasta cântăreţului a apelat la o măsură extremă

Deşi cei doi se comportă ca doi îndrăgostiţi, artiştii refuză să lămurească oficial această situaţie. Zvonurile că ar avea o relaţie cu Antonia şi că mariajul său ar fi pe sfârşite s-au înteţit când artistul şi-a făcut apariţia la un concert fără verighetă pe deget. Mai mult, tabloidele au scris în ultimele săptămâni că deşi nu au divorţat încă, Alex şi soţia lui, Ana, ar fi negociat deja termenii partajului. De cealaltă parte, Antonia se află în proces de divorţ cu italianul Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de 4 ani.