Velea poate să-şi ia adio de la Antonia. Nevasta cântăreţului a apelat la o măsură extremă

Speculaţiile cum că între Alex Velea şi Antonia ar fi mai mult decât o simplă relaţie de prietenie au pus în pericol căsnicia artistului. Şi pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal, soţia cântăreţului a decurs la o măsură extremă. În ultimele două săptămâni, Ana l-a însoţit pe Alex la toate evenimentele la care acesta a fost invitat, inclusiv la cele din provincie. Pentru a se asigura că Antonia va sta departe de soţul său, Ana preferă să îl supravegheze pe artist.

RomaniaTV.net
24 iun. 2013, 08:35
Velea poate să-şi ia adio de la Antonia. Nevasta cântăreţului a apelat la o măsură extremă

A fost la un pas de divorţ după ce în presă au apărut speculaţii cum că el are o aventură cu Antonia, însă acum, Alex Velea a reuşit să-şi convingă soţia să mai dea o şansă mariajului lor. Ana i-a cerut artistului să rupă orice relaţie cu frumoasa artistă, însă pentru că nu mai are încredere în bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de trei ani, a luat o decizie radicală.

Surse din cercul acestuia de prieteni au dezvăluit, potrivit cancan.ro, ca în ultimele două săptămâni, Velea a fost însoţit de soţia sa la toate concertele, atât la cele din Bucureşti, cât şi la cele din provincie. Dacă până acum, focoasa mulatră îşi însoţea soţul doar la evenimente mondene, iată că acum, disperată să-şi salveze mariajul, Ana este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a scăpa definiv de Antonia.

VEZI: Alex Velea, prima declaraţie despre relaţia cu Antonia