Adrian Cristea a uitat de Bianca. Vrea să îşi refacă viaţa alături de Denisa Nechifor

După destrămarea relaţiei cu Bianca Drăguşanu, fotbalistul Adrian Cristea face acum o nouă încercare cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiţă de patru ani, Rania.

RomaniaTV.net
28 feb. 2013, 13:40

Adrian Cristea şi Denisa Nechifor ar putea forma din nou un cuplu, însă, spune frumoasa blondă, doar timpul va decide încotro se va îndrepta relaţia lor.

Denisa a petrecut câteva zile cu Adrian Crisea şi cu Rania în Belgia şi în scurt timp va pleca din nou la Liege „pentru o perioadă mai lungă”.

Nu ştiu exact cât vom sta. Depinde de mai multe şi nu e bine să anticipez„, a declarat Denisa Nechifor, pentru Ring.

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea au fost logodiţi şi urmau să se căsătorească după naşterea fetiţei lor, Rania, dar „Prinţul” a vrut altceva de la viaţă la momentul respectiv. „Client” fidel al tabloidelor, din cauza vieţii extrasportive tumultuoase, Cristea a ajuns în cele din urmă în braţele Biancăi Drăguşanu, de care s-a despărţit la începutul anului.

Acum el încearcă să reînvie iubirea cu Denisa, cu care a rămas mereu în relaţii bune. Denisa Nechifor se ocupă de promovarea afacerii fotbalistului, care are o fabrică de mobilă de lux şi un magazin de profil pe Dorobanţi.

Încă nu ştiu dacă o să o dau pe Rania la grădiniţă în Belgia. Nu ştiu acum dacă o să fim din nou un cuplu, orice este posibil„, a completat Denisa.