Adrian Cristea, bucătar pentru Bianca Drăguşanu. Vezi ce i-a pregătit la micul dejun FOTO

Bianca Drăguşanu a avut parte de un mic dejul pregătit de Adrian Cristea marţi dimineaţă, după ce cu o seară înainte a împărţit o canapea cu fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, într-o emisiune televizată.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 17:20
Adrian Cristea, bucătar pentru Bianca Drăguşanu. Vezi ce i-a pregătit la micul dejun FOTO

Luni seară, Bianca Drăguşanu s-a aflat faţă în faţă cu Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii CanCan TV. Curtată fără menajamente de fostul ei iubit, Bianca s-a întors acasă la fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce „târgul” a început să clocotească de speculaţii privind reluarea relaţiei între ea şi Bote. Mai mult, imediat a apărut şi zvonul că, supărat pe ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii de la Kanal D, Adrian Cristea i-ar fi „dat papucii” Biancăi.

Nimic mai neadevărat, însă. Adrian Cristea i-a pregătit Biancăi un mic dejun-surpriză, după cum a scris chiar pe Facebook, unde a postat o fotografie cu bunătăţile „gătite” pentru iubita sa, însoţită de comentariul „O mică surpriză de dimineaţă pentru iubita mea…. nu sunt un bucătar prea bun….”.

Evident, meniul a fost unul cu puţine calorii, deoarece Bianca Drăguşanu este foarte atentă la silueta ei.

Înainte de a-i servi Biancăi micul dejun în pat, Cristea a avut timp să şi răspundă zvonurilor şi comentariilor apărute din nou pe marginea relaţiei sale cu vedeta TV: „Prin natura job-ului ei, Bianca este în lumina reflectoarelor şi faptul că sunt împreună cu ea înseamnă că am acceptat acest lucru, încă de la început. Nu îi consider adversari sau competitori pe nici unul din foştii iubiţi ai Biancăi!”.