Bianca Drăguşanu face foamea. Vezi cât cântăreşte şi cât vrea să mai slăbească

Silueta Biancăi Drăguşanu îi face pe tot mai mulţi să se întrebe în ultima vreme dacă nu cumva a ajuns anorexică, iar o declaraţie făcută de vedeta TV într-o emisiune de divertisment le va da cu siguranţă apă la moară cârcotaşilor.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 11:14
Bianca Drăguşanu face foamea. Vezi cât cântăreşte şi cât vrea să mai slăbească

Bianca Drăguşanu a dezvăluit într-o emisiune televizată că pur şi simplu nu simte nevoia să mănânce şi că, în ciuda faptului că are 56 de kilograme la 1,80 metri, ar mai putea să dea jos câteva kilograme.

Fosta asistentă TV a spus, la CanCan TV că şi în adolescenţă era foarte slabă şi că a avut doar o scurtă perioadă în care a luat în greutate şi ajunsese până la 94 de kilograme. După ce a slăbit, în urmă cu opt ani a apelat la chirurgia plastică şi la implanturi mamare cu silicon.

Am o singură operaţie estetică. Mi-am pus silicoane pentru că slăbisem foarte mult după o perioadă în care am fost mai grăsuţă, dar nu mi-am făcut altă operaţie estetică. Le-am pus acum vreo opt ani, dar pentru că am slăbit foarte mult lumea s-a grăbit să tragă concluzii. Am slăbit aproximativ 38 de kilograme„, a spus Bianca Drăguşanu.

Vedeta a precizat că faptul că este atât de slabă nu este o premieră pentru ea: „Eu în adolescenţă am fost un copil foarte slab şi înalt şi eram complexată de înălţimea mea. Mi se spunea Olive, ca gagica lui Popeye Marinarul. Apoi, în perioada pubertăţii m-am îngrăşat brusc. Aveam şi un iubit care mă ţinea foarte mult în casă şi mâncam foarte mult. A fost o scurtă perioadă de timp, pe la 18-19 ani am fost aşa cum mă ştie lumea de la «Din Dragoste». Apoi am revenit la forma iniţială. Acum am 56 de kilograme şi 1,80 m. Eu nu mă văd chiar slăbănoagă, mai pot să slăbesc 2-3 kilograme„.

Nu vă imaginaţi că pentru a menţine silueta asta eu nu depun eforturi. Azi am mâncat căpşuni, pe la ora 4, şi mai mănânc mâine. Nu îmi cumpăr alimente şi nu simt nevoia să mănânc. Eu mă aflu în această formă fizică datorită unui regim echilibrat de viaţă. Fac unele exagerări, dar sunt echilibrată. Când sunt la Cluj, am chiar trei mese pe zi. Dar atunci fac automat cei 1000 de paşi după fiecare masă„, a mai spus Biaca Drăguşanu.