Vama Bechet: Poliţiştii au confiscat 9.000 de perechi de încălțăminte contrafăcută

Poliţiştii  de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Bechet şi angajaţii Biroului Vamal Bechet au reţinut în cursul zilei de duminică două TIR-uri încărcate cu marfă contrafăcută, care au fost trimise apoi la Direcţia Regională  pentru Accize și Operaţiuni Vamale Craiova în vederea efectuării controlului, scrie oradestiri.ro.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 10:30
Vama Bechet: Poliţiştii au confiscat 9.000 de perechi de încălțăminte contrafăcută

Cele două TIR-uri cu marfă de contrabandă erau înmatriculate în Grecia și erau conduse de şoferi greci. Aceștia se deplasau pe direcția Grecia-Belgia și transportau câteva mii de perechi de încălțăminte.

Potrivit polițiștilor, în TIR-uri au fost descoperite 9.000 de perechi de încălțăminte, marcate cu elemente ale firmei CONVERSE ALL STAR, mărfuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală a mărcii respective.

Valoarea produselor se ridică la suma de 753.000 de lei. Marfa a fost reținută de autoritatea vamală, iar cetățenilor li s-au întocmit acte premergătoare pentru punerea în circulație, fără drept, a unor produse cu o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și care prejudiciază titularul mărcii respective.