Robert Negoiţă şi-a donat salariul pe un an unei asociaţii pentru protecţia animalelor

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, susţine că îşi va dona salariul pe un an unei organizaţii neguvernamentale care se ocupă de câinii comunitari.

19 mai 2013, 15:56
Robert Negoiţă şi-a donat salariul pe un an unei asociaţii pentru protecţia animalelor

Robert Negoiţă a participat duminică la inaugurarea unui adăpost pentru câinii comunitari, situat pe str. Releului nr. 4, proiect organizat şi coordonat de Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii, scrie Agerpres.

Terenul pentru construirea adăpostului, în suprafaţă de 700 de metri pătraţi, a fost pus la dispoziţie de Administraţia Domeniului Public Bucureşti Sector 3.

„Am luat decizia de a contacta ONG-uri care ar putea să ne ajute, deoarece Primăria Sectorului 3 nu are atribuţii în privinţa câinilor comunitari. Adăpostul are peste 70 de locuri şi se poate extinde atât cât este nevoie. Pentru început, vor fi luaţi cu prioritate de pe stradă câinii agresivi. Eu îmi donez salariul pe un an pentru acest ONG, care se ocupă de câinii comunitari”, a declarat Robert Negoiţă, conform unui comunicat al primăriei de sector.

Potrivit sursei citate, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii, Vlad Conovaru, a spus că vor fi daţi bani şi de la alte organizaţii, precizând că un cabinet veterinar se va ocupa de îngrijirea câinilor aduşi în adăpost.