Pacepa, verificat dacă există pe listele electorale. Vezi rezultatul

Fostul şef al Departamentului de Informaţii Externe din perioada 1968-1978, generalul Ion Mihai Pacepa, figurează pe listele electorale permanente la sectorul 1 al Capitalei pentru că "are tot dreptul", având în vedere că nu este deţinător al unui paşaport de reşedinţă în străinătate şi are cetăţenie română, au declarat pentru Gândul reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 1.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 16:51
Pacepa, verificat dacă există pe listele electorale. Vezi rezultatul

„S-a verificat şi este (Ion Mihai Pacepa – n.r.) pe listele electorale permanente. Nu există documente că el are paşaport de reşedinţă în străinătate, pentru a fi scos de pe aceste liste. Trăieşte, are cetăţenie română, nu există acte că şi-ar fi pierdut cetăţenia română. Are tot dreptul să fie pe lista electorală”, a spus Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al primarului Sectorului 1.

Citeşte şi Primarul Braşovului, George Scripcaru, a căutat-o personal în liste pe Elodia. Ce a găsit

La începutul şedinţei de marţi a Guvernului, premierul a cerut miniştrilor implicaţi să verifice rapid, prin „mijloace administrative”, dacă pe listele electorale permanente s-au aflat la data referendumului şi persoane decedate sau fără cetăţenie, arătând că un „mini-recensământ” nu mai poate fi organizat deoarece „boicotul” continuă.

„Dacă veţi reuşi, fără să-l supăraţi pe preşedintele suspendat, să îi scoateţi de pe listă şi pe domnul generalul Pacepa, şi pe doamna Elodia Ghinescu nu poate fi decât în beneficiul şi spre deliciul mass-media”, le-a spus premierul miniştrilor.