Margherita de la Clejani, din nou la Bac. „Să trăiţi bine!” VIDEO

Absolvenţii de liceu care au picat bacalaureatul în prima sesiune au trecut din nou prin focurile probei scrise la Limba Română. Şi dacă în vară poezia le-a dat bătăi de cap, acum, tinerii au avut de făcut comentariul unui roman. Printre cei prezenţi luni în sălile de examen s-a numărat şi Margherita, fata Clejanilor.

RomaniaTV.net
27 aug. 2012, 13:55
Margherita de la Clejani, din nou la Bac. „Să trăiţi bine!” VIDEO

Cu ochelari de soare la ochi şi un tricou lejer, Margareta Miriam Manole, sau Margherita cum este cunoscută pe scena românească, fata Vioricăi de la Clejani a ieşit printre ultimii din sala de examen.

„Am scris, sper să văd rezultatele, am scris cum se numeşte tatăl meu – Ion. Mai multe detalii nu vreau să dau. Sunt foarte obosită, am dormit câteva ore, am scris, am ieşit ultima din sală. După cum se vede nu mai e nimeni decât eu, am rezolvat toate subiectele”, a declarat fata Clejanilor.

La plecare, Margherita a făcut şi o urare pentru profesorii care i-au corectat lucrarile la prima sesiune de bacalaureat.

„Să trăiţi bine”, a spus aceasta.

La fel de încrezători ca Margherita au ieşit şi ceilalţi colegi ai săi. Tinerii au speranţe mari de la această primă probă scrisă.

„Doamne 8 iau. Eu mă duc la Cambridge”, a spus un tânăr.

Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului continuă mâine cu proba scrisă la limba şi literatura maternă.