Fostul ministru Daniel Dăianu, Puiu Popoviciu, posibili păgubiţi de Cristian Sima

Politicieni şi afacerişti, pe lista posibililor clienţi păgubiţi de Cristian Sima, informează România TV. E vorba de Daniel Dăianu, omul de afaceri Puiu Popoviciu, Marie Rose Mociorniţa. Fostul şef al Bursei Sibiu a dispărut din ţară, o dată cu el şi banii clienţilor, e vorba de milioane de euro. Păgubiţii vor să facă plângere penală pentru înşelăciune şi furt. Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a început o anchetă. 

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 10:39
Fostul ministru Daniel Dăianu, Puiu Popoviciu, posibili păgubiţi de Cristian Sima

UPDATE Potrivit ziarului Bursa, printre clienţii lui Cristian Sima s-ar afla şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, designerii Irina Shrotter şi Flora Năstase, omul de afaceri Radu Dimofte şi vedeta Andreea Raicu.

Cristian Sima, revocat miercuri din funcţiile de preşedinte CA şi director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecută. Potrivit unor zvonuri din piaţa de capital, Cristian Sima ar fi dispărut cu banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă deţinută de el.

Poliţia Sibiu s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul fostului preşedinte CA şi director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima.

Sunt stupefiat de dispariţia lui Sima. Am aflat din presă că Cristian Sima nu poate fi găsit şi că ar fi plecat cu banii clienţilor. Am crezut în buna credinţă a unor oameni dintre care unul a ajuns preşedintele Sibex. Am conturi deschise la cele două societăţi WBS România şi la WBS Holding pentru că mi s-a spus că doar aşa se putea tranzacţiona pe pieţele externe”, a declarat Daniel Dăianu pentru Ziarul Financiar.

Cristian Sima a dispărut de zece zile, iar clienţii firmei sale de brokeraj spun că au conturile goale. Firma lui Sima era înregistrată în Insulele Virgine.