CRBL, criticat pentru FOTOGRAFIA OBSCENĂ cu Coloana Infinitului

Şi-a bătut joc de Coloana Infinitului, iar acum este criticat de oameni din întreaga lume. Gestul lui CRBL, care s-a fotografiat cu opera lui Brâncuşi pe post de falus, a stârnit reacţii dure. Un palestinian a declarat că în ţara lui nu ar fi scăpat cu viaţă după o asemenea faptă.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 07:40
CRBL, criticat pentru FOTOGRAFIA OBSCENĂ cu Coloana Infinitului

Turiştii care vin să admire opera lui Constantin Brâncuşi dezaprobă gestului lui CRBL şi cred că acesta a stricat imaginea României. Un palestinian, în vârstă de 25 de ani, aflat în trecere prin Târgu Jiu, a spus că în ţara lui, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, un astfel de gest ar fi fost sancţionat radical. Artistul şi-a dat seama că a greşit şi şi-a cerut scuze.

Cred că îmi doresc să schimb multe în ţara asta, măcar pentru viitorul Alesiei, şi departe de mine gândul de a întina numele şi moştenirea lăsată de marele BRÂNCUŞI. Dacă am greşit, sunt şi eu om. S-arunce piatra, cine n-are vină!„, este mesajul postat de cântăreţ.

Pe un site de socializare, CRBL a primit peste 6.000 de aprecieri pentru această fotografie. În acelaşi timp, sunt sunte de comentarii dure la adresa artistului.