Zsolt regretă ce s-a întâmplat: Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cât va dura

Soţul Nicoletei Luciu este dispus să facă orice ca s-o recucerească pe frumoasa brunetă. Cei doi trec, de două zile, prin cele mai grele momente din relaţia lor după ce în presă au apărut fotografii în care omul de afaceri a fost surprins, pe yaht în Croaţia, alături de presupusa amantă.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 17:32
Zsolt regretă ce s-a întâmplat: Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cât va dura

„Am decis că vrem să mergem mai departe. Să avem grijă de familia noastră frumoasă, de relaţia noastră şi de cei patru copii. Mie îmi pare extrem de rău pentru tot ce s-a întâmplat şi pentru durerea pe care i-am provocat-o soţiei mele. A fost o întâlnire de afaceri, care s-a sfârşit cu o beţie, iar la beţie oamenii fac uneori lucruri regretabile. Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cât va dura! Vreau să-i demonstrez că sunt cel mai iubitor soţ şi cel mai bun tată”, a declarat Zsolt, potrivit Click.

Marţi seara, în presă a apărut un film despre care se spune că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Potrivit presei soţul Nicoletei se afla pe un yacht ancorat într-un port, din Croaţia în compania unei femei de origine maghiară, pe numele Kinga Sebestyen.

Nicoleta Luciu a mers, miercuri, în vizită la naşii de cununie pentru a primi un sfat după scandalul izbucnit în presă. Frumoasa brunetă părea profund afectată de cele întâmplate, cu ochii înlăcrimaţi şi cearcăne adânci.

Vezi primele imagini cu Nicoleta Luciu după zvonurile privind infidelitatea soţului.