Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, răspunde: Era un party, eram beat, asta e VIDEO

Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, a declarat miercuri seara că acuzaţiile ce i se aduc din presă nu sunt adevărate. El spune că nu a înşelat-o pe frumoasa lui soţie şi că femeia din imagini este o veche cunoştinţă care a şi lucrat pentru el timp de trei ani.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 19:54
Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, răspunde: Era un party, eram beat, asta e VIDEO

„Era un party, eram beat, asta e! Nu ştiu, nu am văzut nicio poză…nu ştiu. Nu ştiu, am băut, ne-am certat acolo…Deci, eu nu am bătut pe nimeni Eu nu am nicio relaţie. Kinga a lucrat la mine la firmă acum mulţi ani. Ea are o relaţie cu un prieten de-al meu din Budapesta. El a cunoscut-o la mine atunci…şi a venit pe yacht…împreună au plecat. Eu eram singur. În viaţa mea nu am bătut pe nimeni. Eu pe Kinga o cunosc de 30 de ani, este din oraş de la mine. A lucrat 3 ani la mine”, a declarat Zsolt Csergo.

Când a fost luată la întrebări în legătură cu imaginile incriminante în care apare alături de soţul Nicoletei Luciu, antrenoarea de fitness a avut o reacţie destul de uimită.

„Acolo eram cu prietenul meu din Ungaria. Nu ştiu despre ce e vorba. Am fost pe iaht, sunt eu şi prietenul meu acolo. Noi am băut acolo”, a spus Kinga în cadrul emisiunii Cancan TV.

Marţi seara, în presă a apărut un film despre care se spune că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Potrivit presei soţul Nicoletei se afla pe un yacht ancorat într-un port, din Croaţia în compania unei femei de origine maghiară, pe numele Kinga Sebestyen.

Nicoleta Luciu a mers, miercuri, în vizită la naşii de cununie pentru a primi un sfat după scandalul izbucnit în presă. Frumoasa brunetă părea profund afectată de cele întâmplate, cu ochii înlăcrimaţi şi cearcăne adânci.

Vezi primele imagini cu Nicoleta Luciu după zvonurile privind infidelitatea soţului.