Zoe, câinele ninja care a uimit internetul VIDEO

Zoe este un câine din rasa border collie, dresat de o tânără din Polonia. Ea a devenit vedetă pe internet după ce a postat un film în care etalează calităţile patrupedului. Acesta face trucuri complexe, reuşind să facă tumbe, să adune bani de pe jos şi chiar să facă bule de aer într-un bol cu apă.

14 feb. 2013, 08:48

Acest câine poate fi considerat un adevărat câine ninja. El ştie peste 50 de trucuri, printre care mersul pe picioarele din faţă, tumbe pe spate, strângerea banilor de pe strada şi punerea lor într-o cană şi multe alte lucruri. Stăpâna sa, Zolza, este mândră de animalul deosebit de energic care nu se poate opri din alergat.

Border Collie sunt considerați a fi foarte inteligenți. Cu toate că au fost folosiţi în trecut pentru păzitul turmelor, în prezent participă la activităţi complexe, cum ar fi salvarea turiștilor pierduți în zonele montane, pentru detectarea urmelor după miros, în probe de dresaj sau drept câini de companie. Ei sunt în general rezervați față de persoanele străine, dar sunt foarte atașați de stăpânii lor și de persoanele pe care le cunosc.

Filmul a devenit în scurt timp viral, după ce a strâns sute de mii de vizualizări în doar câteva săptămâni. Tânăra are de asemenea un blog, în limba poloneză, unde îi învaţă pe alţii trucuri de dresaj. De asemenea, postează filme despre câinele ei, Zoe, care a devenit o vedetă locală.

Citeşte şi: Câinele cu faţă umană şi povestea lui emoţionantă VIDEO