Zodiac mayaş: Află ce daruri îţi rezervă destinul

Horoscopul mayaş este unul dintre cele mai vechi create vreodată şi a fost realizat după observarea caracterului uman şi compararea acestuia cu diverse elemente din natură.

RomaniaTV.net
29 dec. 2013, 09:36
Zodiac mayaş: Află ce daruri îţi rezervă destinul

De aceea, zodiile acestui horoscop poarta nume de animale, iar oamenii care sunt nascuti sub aceste semne au trasaturi de caracter similare trasaturilor existentiale ale animalelor care ii reprezinta.

Horoscopul mayas nu a fost creat pentru a prevesti viitorul persoanelor ci mai degraba pentru ca oamenii sa stie la ce sa se astepte unii de la ceilalti, in functie de trasaturile de caracter. Tocmai din aceste motive, zodiile acestui horoscop, in numar de 13, sunt reprezentate de unele dintre animalele considerate vitale in stravechea cultura maya.

Liliac/ Tzootz (22 iulie – 22 august)

Oamenii asociati acestui animal sunt considerai a fi foarte curiosi. Destinul lor este acela de a descoperi si de a trage concluzii in functie de dovezi. Asemena liliecilor, se vor avanta in intuneric cu curaj si de cele mai multe ori vor gasi o cale spre lumina. Sunt considerati a fi unii dintre cei mai intreprinzatori oameni, care nu se sfiesc sa se impotriveasca sortii.

Scorpion/ Dzec (23 august – 19 septembrie)

Persoanele asociate scorpionilor vor avea un caracter foarte analitic. Vor avea tendinta sa observe absolut tot ceea ce se afla in jurul lor insa nu din curiozitate ci pentru a sti cand sa “atace”, pentru a obtine ceea ce isi doresc. Sunt considerati a fi cei care apeleaza de cele mai multe ori la filosofia proprie pentru a gasi solutii facile si rapide pentru iesirea din impas.

Caprioara/ Keh (20 septembrie – 17 octombrie)

Cei asociati acestui animal au atat punce forte cat si slabe. In ciuda faptului ca nu sunt foarte rezistenti din punct de vedere fizic, au un caracter de-a dreptul seducator. Seductia va fi arma principala a acestor oameni pentru a scapa de greutatile vietii. Cele mai multe persoane asociate cu acest animal sunt considerate oportuniste insa nu sunt judecate pentru acest lucru. Au tendinta de a evita orice conflict si de a trata totul cu dezinvoltura.

Bufnita/ Moan (18 octombrie – 14 noiembrie)

Oamenii asociati acestui animal sunt suspiciosi. Pe parcursul intregii vieti se vor feri de legaturi stranse cu alte persoane si vor incerca sa se departeze de familie. Aceasta natura a lor este dictata de instinct care le spune ca cel mai bine pentru ei este sa fie solitari. Din cauza acestui lucru, acesti oameni pot deveni pradator si vanatori de situatii care sa le confere bunastare. Sunt cei care pana la sfarsitul vietii vor reusi sa faca averi imense.

Paun/ Kutz (15 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii asociati acestui animal au tendinta de a crede ca sunt buricul Pamantului. Se idolatrizeaza si nu le pasa de cei din jur. Persoana proprie primeaza, nu prea dau dovada de compasiune si fac tot posibilul pentru a-si mentine pozitia sociala dobandita. Sunt oameni pe care mandria si spiritul de admiratie personala in ghideaza in tot ceea ce fac si doresc mereu ca ei sa fie in centrul atentiei.

Aligator/ Kibray (13 decembrie – 9 ianuarie)

Asemenea aligatorilor al caror comportament este greu de intuit, persoanele asociate acestui animal sunt caracterizate de insonsecventa. Au tendinta de a se schimba, din toate punctele de vedere, foarte repede si fac acest lucru pe tot parcursul vietii. Daca pentru ei acesta este un mijloc de adaptare la situatiile in care se afla, pentru cei din jur aceste schimbari nu produc decat durere si tristete.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.