Zece suspecţi de evaziune fiscală cu produse petroliere, duşi la audieri, în Prahova

Zece persoane suspectate de evaziune fiscală cu produse petroliere cu un prejudiciu de aproximativ o jumătate de milion de euro au fost conduse, joi, la audieri, în urma unor percheziţii desfăşurate în judeţele Prahova şi Constanţa.

RomaniaTV.net
16 mai 2013, 18:09
Zece suspecţi de evaziune fiscală cu produse petroliere, duşi la audieri, în Prahova

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un număr de zece persoane sunt suspectate de prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de aproximativ 500.000 de euro, prin neînregistrarea în totalitate în documentele financiar-contabile atât a producţiei realizate, cât şi a veniturilor încasate în urma comercializării de produse petroliere.

De asemenea, în acest dosar se fac cercetări şi privind protecţia mediului înconjurător, în condiţiile nedepozitării corespunzătoare a produselor petroliere respective.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţii Gărzii Financiare, ai Gărzii de Mediu şi ai Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova, au făcut, joi dimineaţă, mai multe percheziţii în acest dosar, acţiunile desfăşurându-se atât în localităţi din judeţul Prahova (Ploieşti, Albeşti, Bărcăneşti, Berceni, Colceag), cât şi în municipiul Constanţa.

În urma descinderilor, zece suspecţi au fost conduşi la audieri.