Zăvoranca îl face bucăţi pe Vadim: Îi miros picioarele a câine mort. Om mai macabru nu există

Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor continuă. După ce europarlamentarul a făcut-o nenorocită, handicapată şi curvă, Querida a luat foc. "Îi miros picioarele mai rău ca unui câine mort. Om mai macabru şi mai mărunt nu există".

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 07:49
Zăvoranca îl face bucăţi pe Vadim: Îi miros picioarele a câine mort. Om mai macabru nu există

„Nu m-a făcut doar prostituată, ci şi m….ă. Dacă tu, ca europarlamentar, îţi permiţi să spui asta de un om… Cu cine nu s-a certat el? Se ceartă cu frunzele, cu florile, cu copacii. Toţi suntem nimicuri, toţi suntem păduchioşi. El miroase şi urât, aşa că îl prefer pe Baldovin. Se scarpină în buric şi după aia aruncă cu murdăria în tine. Îi miros picioarele mai rău ca unui câine mort. Om mai macabru şi mai mărunt nu există”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana este decisă să-l zdrobească pe cel care i-a jignit familia şi afirmă că, în zilele următoare, va aduce dovezi foarte grave prin care va arăta adevărata faţă a politicianului. „Voi arăta pe probe cine este acest om şi ce face el cu Melissa şi cu Vanessa. Asta pentru că s-a luat de părinţii mei”, a încheiat ea, potrivit cancan.ro.