Zăpada face victime. Şase oameni au fost răniţi într-un grav accident de circulaţie în Braşov VIDEO

Accident grav în judeţul Braşov, din cauza vremii. Şase persoane au fost rănite. Maşina în care se aflau a derapat din cauza zăpezii de pe şosea şi s-a izbit violent de un alt autoturism. Una dintre victime, un poliţist local, se zbate între viaţă şi moarte.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 08:47
Zăpada face victime. Şase oameni au fost răniţi într-un grav accident de circulaţie în Braşov VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, miercuri dimineţa, pe Drumul Naţional103, între Sânpetru şi Bod. O maşină a derapat şi a lovit puternic un autoturism care circula pe sens opus. Şase oameni au fost răniţi, printre care doi copii şi un poliţist local. Poliţistul este în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov.

Copiii au fost şi ei transportaţi la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Medicii informează, potrivit România TV, că sunt înafara oricărui pericol. La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD, două ambulanţe şi două echipaje de descarcerare.

Din primele informaţii, cauza accidentului a fost zăpada de pe carosabil.

VEZI: Harta drumurilor blocate. Vezi restricţiile de trafic din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenţionare COD GALBEN DE NINSORI ŞI VISCOL, începând cu marţi ora 12.00 şi până miercuri ora 12.00, cantităţi mari de zăpadă fiind aşteptate până miercuri la ora 20.00.

Ninsorile vor fi mai consistente în primele ore ale intervalului în Banat şi Oltenia, apoi în Muntenia şi Moldova. În Dobrogea precipitaţiile vor fi mixte, favorizând producerea de polei.