Yahoo şterge mai multe conturi de email. Cine este vizat

Dacă aveţi un cont de e-mail Yahoo pe care nu îl foloseşti de mai mult timp, atunci Yahoo este categoric: va fi şters. Yahoo începe, din luna iulie, o sesiune de curăţire a conturilor inactive, care nu au mai fost accesate de foarte mult timp.

13 iun. 2013, 13:23
Yahoo şterge mai multe conturi de email. Cine este vizat

„Dorim să oferim utilizatorilor noștri fideli și noilor utilizatori, posibilitatea de a avea ID-ul de Yahoo pe care l-au dorit tot timpul”, a declarat vicepreşedintele Yahoo, Jay Rossiter, într-o postare pe blog.

“Marea curăţenie” începe la data de 15 iulie 2013, așa că dacă aveți un cont pe care nu l-aţi mai accesat de foarte multă vreme, care este inactiv, dar pe care doriţi să îl păstraţi, va trebui să vă conectați înainte de acea dată.

Yahoo spune că utilizatorii vor avea posibilitatea de a solicita un nume de utilizator ([email protected] vs [email protected], de exemplu), dar nu a dat detalii despre modul în care s-ar desfăşura procedura.

„La mijlocul lunii august, utilizatorii care revendică un anumit ID pot apela la Yahoo pentru a descoperi care dintre ele sunt disponibile”, a spus Rossiter.

Anuntul vine la o săptămână după închiderea Yahoo Mail Clasic, care a făcut loc noii versiuni de Mail, care a fost lansat în urmă cu șase luni.

Citeşte şi Utilizatorii de Android sunt în pericol. Vezi de ce