Vladimir Putin e dependent de adrenalină. Vezi ultima ispravă a preşedintelui rus VIDEO

După ce în trecut a împuşcat un tigru care se pregătea să atace o echipă de filmare şi a pozat lângă un urs polar, sedat, e drept, în timpul unei excursii în regiunea arctică, a zburat cu deltaplanul, alături de câţiva cocori siberieni.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 08:02
Vladimir Putin e dependent de adrenalină. Vezi ultima ispravă a preşedintelui rus VIDEO

Fără doar şi poate, Vladimir Putin este dependent de adrenalină, el acceptând periodic provocări care să-i satisfacă dorinţa de a trăi „pe marginea prăpastiei”. Ultima sa ispravă a fost un zbor cu deltaplanul, alături de câţiva cocori siberieni.

Păsările au fost crescute în captivitate, iar preşedintele rus a vrut astfel să le familiarizeze cu traseele de migrare. Gestul său face parte dintr-un proiect mai amplu menit să salveze specia cocorilor siberieni – care e pe cale de dispariţie.

Liderul de la Kremlin nu se află la prima ispravă de acest fel. În urmă cu câţiva ani, el a împuşcat cu tranchilizante un tigru dintr-o rezervaţie – care se pregătea să atace o echipă de telelviziune. De asemenea, Putin a pozat lângă un urs polar, în timpul unei excursii recente în regiunea arctică.