Cine este mai potrivit la şefia PDL dintre Udrea şi Blaga. Băsescu: „Emil Boc”

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, joi, cine ar fi cel mai potrivit lider al PDL dintre Elena Udrea şi Vasile Blaga. Răspunsul şefulului statului: primarul Clujului, Emil Boc.

RomaniaTV.net
14 feb. 2013, 14:29
Cine este mai potrivit la şefia PDL dintre Udrea şi Blaga. Băsescu: „Emil Boc”

Şeful statului a fost întrebat, joi, după întâlnirea de la Primăria Cluj-Napoca avută cu Emil Boc, care dintre candidaţii anunţaţi până acum pentru şefia PDL ar fi cel mai potrivit preşedinte al partidului.

Emil Boc”, a răspuns râzând Traian Băsescu.

El a precizat că Elena Udrea a fost un bun ministru, dar a fi un bun preşedinte de partid „este o altă socoteală”.

Întrebat dacă va participa la Convenţia Naţională a PDL, Băsescu a spus că de regulă a fost prezent întotdeauna când a fost invitat. „Om trăi şi om vedea, dacă mă mai invită cineva”, a spus şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, cu Emil Boc, la Primăria Cluj-Napoca.

Întrebat de jurnalişti ce a discutat cu Emil Boc la întâlnirea avută la Primăria Cluj-Napoca, şeful statului a răspuns că a discutat despre faptul că municipiul a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Am discutat de-ale Primăriei, mi-a spus de 2015, de Capitală Europeană a Tineretului şi este clar că trebuie sprijinit Clujul să fie un succes, la fel cum sper să fie FOTE acum. FOTE, care începe duminică, a fost finanţat de premierul Emil Boc şi pus în operă de Elena Udrea. Asta e viaţa, ştii, cu patinoarele, cu pârtiile, cu telegondolele”, a spus Traian Băsescu.

După această întâlnire, şeful statului a plecat împreună cu Emil Boc la restaurantul unui hotel de cinci stele din municipiu pentru a mânca. Alături de ei se mai află preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, vicepreşedintele PDL Alin Tişe, fostul prefect de Cluj Florin Stamatian.

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.

La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia partidului.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.