Ce sfaturi îi dă Botezatu socrului mic Traian Băsescu

Traian Băsescu se pregăteşte de nuntă. Fiica sa, Elena Băsescu, se căsătoreşte cu iubitul său, Bogdan Ionescu, pe 1 septembrie. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a spus la România TV că, pentru acest eveniment, Traian Băsescu va alege, probabil, un costum de culoare închisă, la care va asorta o vestă şi o cravată.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 18:14
Ce sfaturi îi dă Botezatu socrului mic Traian Băsescu

Cătălin Botezatu l-a lăudat pe Traian Băsescu, spunând că mereu a fost un politician foarte bine îmbrăcat. „Traian Băsescu este un politician care şi-a ales întotdeauna foarte atent ţinutele. Domnia sa a fost întotdeauna îmbrăcat foarte bine. Sunt sigur că la nunta fiicei sale nu va face vreo gafă vestimentară. Probabil va aborda un costum, la care nu va pune un papion, pentru că nu îl văd să poarte papion. Probabil va fi un costum la care va asocia o vestă şi o cravată”, a spus designerul.

„Nu i-aş recomanda culorile deschise şi sunt sigur că va aborda culorile închise. Dacă ar fi să poarte culorile care sunt în trend, ar trebui să poarte culori fosforescente, neon, dar nu cred că va aborda astfel de culori”, a completat acesta.

Cât priveşte ţinuta Elenei Băsescu, Botezatu este convins că, indiferent de alegerea pe care o va face, EBA va arăta foarte bine. „Cu siguranţă va fi o rochie foarte frumoasă, pentru că Elena este o femeie frumoasă. A fost model, are un trup foarte frumos. Indiferent ce rochie va purta, va arăta foarte frumos”, a conchis Cătălin Botezatu.

Designerul a spus că nu a fost invitat la nuntă, dar dacă ar fi primit o invitaţie, ar fi participat cu mare plăcere.

Pregătirile pentru nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, zis Sida, au intrat în linie dreaptă. Mirii se vor cununa religios la catedrala sfânta Treime din Bucureşti. Alături de Eba şi de Sida va sta fostul ministru al comunicaţiilor, Răzvan Mustea, şi soţia acestuia. Petrecerea de nuntă va fi organizată la Palatul Snagov.