Andrei şi Mihnea Năstase, emoţii după proces: Doamne ajută, în seara aceasta să-l putem lua în braţe

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Năstase, Andrei şi Mihnea, au declarat, luni, după încheierea recursului de la Tribunalul Bucureşti, că tot ceea ce îşi doresc este ca tatăl lor să fie eliberat, să vină acasă în această seară şi să-l poată lua în braţe.

18 mart. 2013, 12:46
Andrei şi Mihnea Năstase, emoţii după proces: Doamne ajută, în seara aceasta să-l putem lua în braţe

Andrei Năstase şi Mihnea Năstase au fost prezenţi, luni, la judecarea recursului DNA privind eliberarea din închisoare a fostului premier.

La finalul procesului, Andrei a spus că „a fost o şedinţă lungă, în care s-au spus multe lucruri”.

Vom aştepta să vedem cum se vor pronunţa doamnele judecător„, a declarat Andrei Năstase. Acesta a precizat că mama lor, Dana Năstase, nu a putut veni la proces pentru că „nu s-a simţit bine”.

Întrebat dacă Adrian Năstase a fost mai sceptic în timpul procesului, Andrei a răspuns: „Poate din cauza susţinerii procurorului şi a modului în care a prezentat lucrurile”.

În cazul unei decizii favorabile a instanţei, Andrei a spus că va merge să îl ia pe tatăl său de la penitenciarul Jilava.

„Îmi doresc din tot sufletul să fie acasă seara aceasta„, a adăugat fiul cel mare al fostului premier. El a mai spus că nu a putut vorbi cu tatăl său în timpul procesului, însă s-au privit „ochi în ochi”.

„Sper că s-a terminat”, a conchis Andrei. „Doamne ajută, în seara aceasta să putem să-l luăm în braţe şi să fie acasă împreună cu noi”, a spus şi Mihnea Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase află astăzi dacă va fi eliberat din închisoare. Recursul la eliberarea condiţionată, înaintat de procurorii DNA,  s-a judecat la Tribunalul Bucureşti, judecătorii rămânând în pronunţare după un proces extrem de tendionat, în care avocaţii şi procurorul DNA au avut o serie de contre dure.