Week-end separat în familia Obama: Barack la golf cu Tiger Woods, Michelle la schi în Colorado

Familia prezidenţială americană a optat pentru petrecerea unui sfârşit de săptămână altfel decât în mod obişnuit. Astfel, familia Obama s-a "scindat",  Preşedintele Statelor Unite jucând golf cu Tiger Woods, numărul doi mondial, în Florida, iar Prima Doamnă a Americii plecând cu fiicele ei la schi, în Colorado.

18 feb. 2013, 08:43

Partida de golf jucată între Barack Obama şi Tiger Woods, a avut loc pe un teren privat din Florida, unde presa nu a avut acces, motiv pentru care a fost extrem de dezamăgită, după cum dezvăluie site-ul politico.com. Casa Albă nu a permis accesul jurnaliştilor pe teren pentru a fotografia inedita partidă, după cum a menţionat într-un comunicat de presă, duminică seara, corespondentul Fox News şi preşedintele Asociaţiei Corespondenţilor la Casa Albă, Ed Henry.

Obama este cunoscut ca un împătimit al golfului, însă joacă destul de rar pe terenuri private. Astfel, el a jucat golf şi cu reprezentantul american pentru comerţ şi proprietarul terenului de golf.

Dar în timp ce preşedintele american se relaxează în Florida, soţia sa, Michelle, şi cele două fete se află în Colorado, la schi.