Vrei o siluetă de invidiat? Înlocuieşte micul dejun cu o baie rece şi o cafea neagră

În toate curele de slăbire se specifică faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Un om de ştiinţă a sportului propune însă o dietă în care prima masă a zilei nu este chiar atât de importantă.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 19:31
Vrei o siluetă de invidiat? Înlocuieşte micul dejun cu o baie rece şi o cafea neagră

Mai mult de un deceniu, Venice A Fulton a ajutat vedetele de la Hollywood în lupta cu kilogramele, iar acum a lansat o carte în care propune un plan de şase săptămâni, la finele cărora veţi arăta mai bine decât aţi visat vreodată.

Denumit regimul OMG, planul neconvenţional propus de Fulton ar avea la bază, potrivit autorului, o combinaţie de principii din nutriţie, biochimie, genetică şi psihologie. Rezultatul promis: 10 kilograme de grăsime în minus şi reducerea celulitei.

În loc de micul dejun impus în mai toate dietele, primul lucru pe care îl veţi face dimineaţa va fi o baie rece şi o cafea neagră. Prima masă va fi un mic dejun târziu, în jurul orei 10.00, pentru a pune metabolismul în mişcare. Asta pentru că, spune Fulton, citând specialişti francezi în nutriţie, un mic dejun tipic, compus din pâine prăjită, iaurt şi fructe mai degrabă împiedică organismul să ardă grăsimile pentru tot restul zilei.

Băile reci şi cafeaua neagră au efect în principal asupra stratului de celulită de care doriţi atât de mult să scăpaţi. În plus, scrie Venice Fulton, o baie rece va pune metabolismul în mişcare. Dacă totuşi nu sunteţi destul de curajoase să vă scufundaţi cu totul în apă rece, puteţi să aplicaţi metoda doar la nivelul picioarelor.

Totodată, în cartea sa, Fulton subliniază că sucurile de fructe şi gustările sunt periculoase, pentru că ne pot face să mâncăm mai mult, şi arată că broccoli poate fi mai rău şi decât cola, din cauza carbohidraţilor care se regăsesc în el.

Dacă unii abia aşteaptă să urmeze planul lui Fulton, sunt destule voci cele care găsesc această dietă cel puţin „ciudată”.

Dieta OMG, susţine Fulton, nu ajută doar la arderea grăsimilor, ci şi la obţinerea unui abdomen plat, la îmbunătăţirea stării părului, a pielii şi a unghiilor şi la dobândirea unei stări generale de bine.