Vrea să-i ia banii lui BILL GATES: A inventat dispozitivul de ATAŞARE rapidă a PREZERVATIVELOR VIDEO

Un bărbat din Germania a dorit să participe la provocarea pe care Bill Gates a propus-o oamenilor de ştiinţă, aceea de a inventa prezervative sau metode revoluţionare de contracepţie. Astfel, neamţul participă la concurs cu o praştie folosită la aplicarea prezervativului cu mare viteză, dar într-un mod dureros.

10 apr. 2013, 10:24
Vrea să-i ia banii lui BILL GATES: A inventat dispozitivul de ATAŞARE rapidă a PREZERVATIVELOR VIDEO

Joerg Sprave, un bărbat din oraşul Burgkunstadt, Germania, a realizat un dispozitiv inedit de aplicare a prezervativelor, care seamănă cu o praştie. Astfel, el vrea să câştige suma de 100.000 de dolari pusă în joc de unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, pentru inventarea „prezervativului viitorului” sau a oricărei alte invenţii care va combate bolile cu transmitere sexuală.

 Citeşte şi Averea lui Bill Gates s-a apropiat de cea a lui Carlos Slim, cel mai bogat om din lume

Citeşte şi Lecţii de viaţă oferite de Bill Gates

Bărbatul spune că dispozitivul este uşor de folosit, prezervativul montându-se pe aparat, iar la apăsarea trăgaciului el ajunge unde trebuie, cu mare viteză. Cu toate acestea, el recunoaşte că metoda este puţin dureroasă, acesta fiind şi motivul pentru care Joerg doreşte să câştige banii, pentru îmbunătăţirea invenţei respective.

Citeşte şi Louis Vuitton, ultima fiţă în materie de prezervative VIDEO

Până în prezent, el a reuşit să devină o senzaţie pe internet, filmul postat pe Youtube fiind vizualizat de milioane de oameni în doar câteva zile de la postare. Alături de clip, în descrierea postării, el recunoaşte că jucăria a fost construită pentru amuzament şi nu se aşteaptă să primească incredibila sumă de bani pusă în joc.

Citeşte şi Arma secretă a SRI: prezervativul antitero umplut cu apă