Vorbeşti o limbă străină? Cum te poţi angaja acum la o companie de pe piaţa luxului

Compania Le Manoir, jucător pe piaţa gastronomiei şi vinurilor premium din România, recrutează pe postul de consilier de vânzări la magazinul Comtesse du Barry pe care îl operează în Constanţa.

RomaniaTV.net
21 mai 2013, 07:39
Vorbeşti o limbă străină? Cum te poţi angaja acum la o companie de pe piaţa luxului

Compania Le Manoir operează, printre altele, măcelăria franceză de lux La Boucherie Francaise, magazinele Comtesse du Barry şi primul caviar bar din Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru postul de consilier de vânzări la magazinul Comtesse du Barry are cunoştinţe de limba franceză şi/sau de limba engleză, a absolvit cel puţin studii medii, are experienţă în vânzări de lux, e interesat de gastronomie şi vinuri şi are permis de conducere categoria B.
De asemenea, eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă eşti onest, energic, eşti organizat, comunicativ şi ai înfăţişare plăcută.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii atractive, prime, oportunităţi de dezvoltare profesională şi deplasări în străinătate.

17 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest loc de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.