Vocea unei românce de 15 ani a uimit Italia. Fata cântă dumnezeieşte VIDEO

O tânără româncă, în vârstă de 15 ani, şi-a câştigat dreptul de a participa la show-ul "Io Canto", transmis de Canale 5 din Italia. Elena Araveicei se numără printre cei 50 de finalişti aleşi din 25.000 de participanţi.

15 sept. 2013, 13:50
Vocea unei românce de 15 ani a uimit Italia. Fata cântă dumnezeieşte VIDEO

Elena Araveicei are 15 ani. Talentul său a fost descoperit în familie, părinţii fiind cei care au convins-o să participe la preselecţiile „Io Canto”. Deşi nu are experienţă şi şcoală în domeniul muzical, Elena a fost chemată la selecţiile de la Milano. Mai mult, ea a fost audiată de regizorul show-ului, Roberto Cenci care a inclus-o în program.

Abia după ce a fost acceptată în emisiune, Elena Araveicei s-a înscris la cursuri de canto. Elena a încântat şi copleşit publicul italian cu frumuseţea sa (fiind înaltă de aproape 1,80 m) şi vocea caldă şi puternică, având curajul să interpreteze piesa „Piccolo uomo”, melodie a îndrăgitei Mia Martini, o Lisa Minnelli a Italiei.

Elena Araveicei are dublă cetăţenie, italiană şi română, iar tată său, originar din Piatra Neamt, a plecat în Italia încă din 1991.