Viteza face victime: Trei tineri au murit într-un cumplit accident VIDEO

Accident cumplit în Alba-Iulia. Trei tineri, dintre care doi fraţi, au murit după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o cisternă încărcată cu gaz lichefiat.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 20:18
Viteza face victime: Trei tineri au murit într-un cumplit accident VIDEO

Cei trei tineri erau studenţi şi se întorceau de la facultate, din Cluj-Napoca. În urma impactului, maşina în care se aflau a fost făcută praf şi tinerii nu au avut nicio şansă să scape.

„Conducătorul autoturismului a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu o cisternă  care se deplasa din direcţia Alba-Iulia – Aiud. Ca urmare a accidentului, trei persoane de sex bărbătesc, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au decedat”, a declarat şeful Serviciului Rutier Alba, Sorin Davidaş.

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare pentru a-i scoate pe tineri din maşină. „Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendiul, una de descarcerare şi una SMURD pentru scoaterea persoanelor decedate dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi asigurarea perimetrului de siguranţă în zona cisternei”, a spus unul dintre pompieri.

Din primele cercetări, se pare că şoferul a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei.