Virginitate de vânzare. 8 femei care şi-au scos castitatea la licitaţie GALERIE FOTO

Se spune că prostituţia este cea mai veche meserie din lume şi chiar în zilele noastre este o importantă sursă de venituri, însă şi cu virginitatea se pot face bani buni. După ce au ţinut ani buni la castitatea lor, multe fete decid să facă marele pas într-un context cu totul deosebit. Nu cu iubitul lor, ci cu cine oferă mai mult

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 17:42

Cel mai recent exemplu de fată care îşi vinde virginitatea este cel al braziliencei Catarina Migliorini, care şi-a scos virginitatea la licitaţie şi a vândut-o pentru suma de 780.000 de dolari. Ea spune că îşi vinde virginitatea pentru o cauză nobilă, declarând presei că va dona 90 la sută din profit unei organizaţii de caritate, care va construi case în statul brazilian Santa Catarina.

O americancă, Natalie Dylan, a fost în show-ul tv al lui Howard Stern pentru a anunţa că-şi vinde virginitatea, pentru a-şi achita studiile la facultate. Ea a ajuns la o înţelegere cu patronul bordelului din Nevada unde lucra sora ei, iar zvonurile spun că licitaţia a ajuns la 3,7 milioane dolari. Proprietarul bordelului spune însă că Dylan a încasat, de fapt, 250.000 de dolari.

O neo-zeelandeză de 19 ani, cunoscută sub pseudonimul de „Ungirl” a postat anunţul pe site-ul ineed.co.nz şi a acceptat să-şi vândă virginitatea pentru 32.000 de dolari.

La vârsta de 18 ani, românca Alina Percea a decis să intre şi ea în rândul femeilor şi a fost dezvirginată de un om de afaceri italian, contra comei de 14.000 de dolari.

Rosie Reid, o lesbiană în vârstă de 18 ani, din Marea Britanie, a avut prima sa experienţă sexuală în schimbul sumei de 13.300 dolari, bani cu care s-a înscris la Bristol University. „Cumpărătorul” a fost un inginer divorţat, în vârstă de 44 de ani, iar Rosie regretă şi acum decizia ei.

Şi top modelul italian Raffaella Fico regretă că şi-a scos virginitatea la licitaţie, însă nimeni nu a plătit suma cerută de ea, un milion de euro, licitaţia oprindu-se la 855.000 de euro, sumă considerată inacceptabilă de cea care în vară susţinea că este însărcinată cu fotbalistul Mario Balotelli.

Modelul peruvian Graciela Yataco s-a retras şi ea în ultimul moment din licitaţie, deşi un om de afaceri canadian îi oferise 1,5 milioane dolari. Se întâmpla în anul 2005, iar ea dorea să îşi ajute mama bolnavă şi pe fratele mai mic. Ea a fost însă umilită practic de opinia publică din Peru, astfel că a renunţat la intenţia sa.

O şcolăriţă irlandeză, rămasă anonimă, şi-a scos şi ea virginitatea la licitaţie, şi a postat anunţul pe internet. Un reporter sub acoperire a licitat 10.000 de dolari şi s-a prezentat la întâlnirea cu ea, însă când el şi-a dezvăluit profesia fata a dat înapoi şi a pretins că a fost doar o glumă.