VIRAL. O adolescentă îşi expune SÂNII şi frustrările în faţa camerei VIDEO

O puştoaică nemulţumită de faptul că lumea spune despre ea că ar fi "photoshop-ată", a decis să ia atitudine şi să demonstreze că totul la ea este natural. Şi a reuşit, însă nu strict în sensul bun al cuvântului.

RomaniaTV.net
21 apr. 2013, 13:04

Cine credea că reţelele de socializare virtuală ţin departe bârfele şi neînţelegerile care apar în orice grup la un moment dat, se înşeală amarnic. O adolescentă supărată foc din cauză că „unii”, dar mai ales „unele”, postează comentarii răutăcioase la fotografiile sale de pe Facebook, a decis să realizeze un filmuleţ în care să le spună tuturor ce crede.

Acuzată că şi-a trucat fotografiile în Photoshop sau că ar avea implanturi cu silicon la sâni, domnişoara Cristina le explică invidioşilor, într-un limbaj limitat şi suburban, că formele ei nu au nevoie de trucaje sau îmbunătăţiri.

CITEŞTE ŞI: Femeia cu cei mai mari sâni naturali din România: Un nou pictorial topless GALERIE FOTO

„Am impresia că sunt unele persoane care au o problemă cu mine, aşa… Îmi pun şi eu o poză pe Facebook ca tot omul, că de-asta e Facebook, să pui poze, să primeşti like-uri, commenturi etc. (…)    Nu mă încălzeşte cu nimic că am eu decolteu acum, că o să primesc like-uri sau că nu o să primesc (îşi trage nasul, n.r.). Lumea are o problemă cu mine. Mă aşteptam să fie băieţii, dar, băi, fete? Primesc tot felul de mesaje că eşti photoshop-ată, că eşti siliconată, chestii de genul (…) Băi, nu sunt! De-asta şi fac chestia asta, să arăt că nu sunt photoshopată. Siliconată n-am cum să vă arăt că nu sunt, că siliconul (…) nu e pus pe din afară ca machiajul”, spune tânăra, care lansează şi tot felul de ameninţări la adresa celor care „au o problemă” cu ea.