Violenţă extremă într-un liceu din Târgovişte. Doi elevi şi un student, bătuţi de un profesor beat

Fostul director al Liceului Nr. 2 din Târgovişte, profesorul Mihai Diaconescu, este acuzat de doi elevi şi de un student că i-ar fi bătut fără niciun motiv, aflându-se în stare de ebrietate. Pe numele cadrului didactic s-a întocmit dosar penal.

26 apr. 2013, 08:45
Violenţă extremă într-un liceu din Târgovişte. Doi elevi şi un student, bătuţi de un profesor beat

Doi elevi şi de un student din Târgovişte fac acuzaţii grave la adresa fostului director de Liceului Nr. 2 din Târgovişte, profesorul Mihai Diaconescu. Tinerii spun că fără niciun motiv, acesta a început să îi ia la pumni, iar pe unul dintre ei l-a dat cu capul de pereţi, distrugând după aceea şi o uşă.

Incidentul s-a petrecut la internatul liceului şi nu se ştie deocamdată de la ce a pornit incidentul. Poliţia a fost anunţată prin intermediul numărului unic 112.

”Un profesor de la Liceul Nr. 2 Târgovişte, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat doi elevi şi un student. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a declarat inspectorul principal Loredana Bunoiu de la IPJ Dâmboviţa.

Potrivit Agerpres, toţi elevii implicaţi în scandal şi martorii au fost audiaţi de Poliţie.

Conducerea liceului a anunţat că va fi convocat Consiliul de Administraţie, unde se va pune în discuţie incidentul.