Violenţă extremă într-un club din Suceava. Un tânăr a fost înjunghiat în gât. Agresorul a fost prins

Un incident violent a avut loc într-un club de noapte din Suceava în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr de 17 ani s-a ales cu gâtul tăiat. El a ajuns la spital şi a fost operat de urgenţă, informează România TV. Agresorul a reuşit să fugă de la locul incidentului. UPDATE: Agresorul a fost prins de poliţie duminică dimineaţă.

RomaniaTV.net
23 sept. 2012, 06:16
Violenţă extremă într-un club din Suceava. Un tânăr a fost înjunghiat în gât. Agresorul a fost prins

Tânărul a fost înjunghiat în gât de un alt client al clubului, în momentul în care a încercat să intervină tocmai pentru a aplana un conflict spontan între acesta şi o altă persoană. Un alt bărbat a fost lovit, dar leziunile suferite nu au necesitat internarea sa în spital.

Incidentul s-a produs înainte de miezul nopţii şi a fost cauzat de un conflict spontan între două grupuri de clienţi aflaţi în club.

Băiatul înjunghiat în club este handbalist. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii l-au băgat direct în sala de operaţie pentru că sângera abundent şi viaţa îi era pusă în pericol. În prezent, starea sa este stabilă.

Agresorul a reuşit să fugă de la locul incidentului înainte de ajungerea poliţiştilor. Aceştia din urmă au recoltat probe şi au dus mai multe persoane la audieri. Duminică dimineaţa, agresorul a fost prins.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, la România TV, că agresorul din club este un bărbat de 30 de ani din localitatea Şcheia. Potrivit reprezentantului IPJ Suceava, bărbatul a fost ridicat de acasă şi dus la audieri  în prezenţa procurorului de caz. În funcţie de detaliile care vor apărea în cursul anchetei, acesta ar putea fi pus sub acuzare fie pentru vătămare corporală gravă, fie pentru tentativă la omor.

Clubul în care a avut loc atacul este cunoscut pentru astfel de incidente, chiar în acest an fiind închis pentru trei luni de autorităţi, după un incident care a avut loc în noaptea de Paşte.