Vincenzo face declaraţii: Antonia este şefa în relaţia noastră. Vezi ce zice de INFIDELITATE

Deşi păreau o familie fericită şi împlinită, Antonia şi Vincenzo au decis să se despartă, însă nu se ştie clar dacă vor divorţa sau nu. Soţul artistei a mărturisit că în acest moment este despărţit de soţia sa, dar că momentan nu este vorba de niciun divorţ.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 11:30
Vincenzo face declaraţii: Antonia este şefa în relaţia noastră. Vezi ce zice de INFIDELITATE

„Da, este adevărat că ne-am despărţit, nu ştiu dacă vom divorţa. Nici nu se pune problema să ma fi înşelat cu alt bărbat. Dacă vreodata s-ar fi întâmplat asta aş fi fost primul care dădea presei această informaţie. „, a declarat Vincenzo, potrivit WOWbiz.ro.

După câteva minute, Vincenzo a revenit asupra declaraţiei. „Nu vreau să declar nimic, Antonia este şefa în relaţia noastră, luaţi de bun doar ceea de spune ea”.

Antonia şi Vicenzo au o fetiţă de doi ani şi până mai ieri mariajul lor părea perfect. Asta o confirmă şi pozele postate pe contul italianului de pe Facebook. VEZI AICI: fotografii de pe vremea când formau un cuplu fericit.

Antonia şi Vicenzo s-au despărţit, dar au decis să locuiască în continuare împreună, de dragul copilului. Problemele au apărut în casnicia lor în urmă cu ceva timp. Fiind mereu plecată prin ţară, la concerte, Antonia petrecea foarte puţin timp cu soţul său şi cu fiica lor. VEZI: Mesajul ce a prevestit RUPTURA!