Vin ninsorile! VEZI PROGNOZA METEO

Meteorologii au anunţat că vom avea parte de zile autentice de iarnă, cu ninsoare şi temperaturi scăzute. Ajunul Crăciunului vine cu o vreme uşor mai rece decât ar fi normal. La amiază, valorile termice nu depăşesc 3 grade la scara întregii ţări.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 08:31
Vin ninsorile! VEZI PROGNOZA METEO

Joi ar fi bine să nu plecaţi de-acasă fără fulare şi mănuşi. Meteorologii spun că va fi o zi friguroasă, cu maxime cuprinse între minus 2 şi 6 grade. Cerul rămâne acoperit de nori pe tot parcursul zilei în sudul, centrul şi estul ţării, în timp ce în celelalte regiuni, din când în când, se arată şi soarele. Temporar, ninge în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei şi Dobrogei. Izolat şi în celelalte zone pot apărea câţiva fulgi de zăpadă. Pe litoral, precipitatiile sunt mixte şi este posibil să se formeze polei. Vântul se intensifică în sud-est, completând tabloul de iarna şi accentuând senzaţia de frig.

Joi, locuitorii Capitalei au parte de o zi autentică de iarnă. Cerul este noros, îndeosebi după-amiază ninge, iar vântul este mai intens. În termometre, mercurul urcă cu greu la amiază până la 1-2 grade.

Vineri, mai sunt înnorări doar în regiunile estice şi sud-estice, unde pe arii restrânse mai ninge slab. În celelalte regiuni este soare, iar precipitaţiile lipsesc. Vântul are intensificări în Dobrogea, Bărăgan şi Moldova, iar maximele termice se vor situa între minus 4 şi plus 4 grade.

Vineri în Bucureşti va fi cer noros, în prima parte a zilei, dar după-amiază apare soarele. Vântul se simte, din când în când, iar maxima zilei nu trece de 3 grade.

Ajunul Crăciunului vine cu o vreme uşor mai rece decât ar fi normal. La amiază, valorile termice nu depăşesc 3 grade la scara întregii ţări, plecând de la minus 5 în zonele depresionare. Cerul se înnorează treptat în vest şi nord-vest, iar spre seară apar şi ninsorile. În celelalte zone va fi soare.

Sâmbătă, în Capitală, va fi o zi însorită, însă, temperatura abia trece de pragul de îngheţ.