Victor Socaciu a divorţat în secret de Marina Almăşan

Victor Socaciu a divorţat de Marina Almăşan, în mare secret. Despărţirea oficială a avut loc în urmă cu două săptămâni, la notariat. Motivul divorţului? Infidelitatea Marinei! Vedeta TV a fost surprinsă de reporterii Click în compania miliardarului timişorean Georgică Cornu.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 08:01
Victor Socaciu a divorţat în secret de Marina Almăşan

Marina şi Georgică au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în decembrie 2011. S-au întâlnit în mai multe locaţii secrete, ba chiar ar fi plecat împreună din ţară. Prezentatoarea TVR a fost fotografiată a doua zi de Crăciun, în compania afaceristului timişorean. Purta un fes negru pe cap şi o geacă de aceeaşi culoare. Pentru a nu fi recunoscută de trecători, şi-a pus o perucă blondă, o pereche de ochelari fumurii şi şi-a acoperit faţa cu mâna.

Contactat de reporterii Click, Victor Socaciu a confirmat divorţul.

„Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună”, a declarat Socaciu.

Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor ’80, dar au format un cuplu abia în 1999, atunci când fiecare şi-a părăsit familia, întemeiată, şi s-au căsătorit. Pe atunci, credeau că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Acum, după 13 ani, marea dragoste dintre ei, a rămas o amintire.