Victor Slav şi-a ales cavalerii de onoare. Vezi cine îi va fi alături în ziua nunţii

Bianca Drăaguşanu şi Victor Slav au decis să-şi unească destinele după câteva luni de relaţie. Cei doi plănuiesc să facă nuntă mare în toamna acestui an, iar pregătirile sunt în toi. recent, prezentatorul meteo şi-a ales şi cavalerii de onoare.

15 iun. 2013, 14:07

Victor Slav şi-a ales deja cavalerii de onoare şi s-a asigurat că băieţii îl vor însoţi în aventura vieţi lui. Potrivit cancan.ro, primul cavaler este previzibil: Bogdan Vlădau. Pe cei doi îi leagă o prietenie de 12 ani. S-au imprietenit in liceu, au împărtaşit aceleaşi pasiuni si activităţi şi au făcut furori în lumea modei împreună.

„Echipa” va fi întregită de un alt fost coleg de podium, Aurelius Surulescu, alături de care cei doi şi-au trăit cei mai frumoşi ani din viaţă.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc în luna octombrie, când vor împlini zece luni de relaţie.

Victor şi Bianca nu vor avea o lună de miere, ci două, astfel că imediat după nuntă vor pleca în America, iar pe cea de-a doua au hotărât să o facă la iarnă, într-o zonă exotică. Viitoarea nevastă a lui Slav a ales SUA nu doar pentru a se distra, dar şi pentru a-şi rezolva o problemă pe care o are la piciorul stâng.

Înainte de cununia care va avea loc în toamnă, Bianca va organiza şi petrecerea burlăciţelor. La nuntă, ea vrea să respecte tradiţiile, inclusiv să poarte ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat şi ceva albastru.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu încearcă să-şi vândă nunta televiziunilor. Vezi ce sumă cere