Victor Ponta şi Klaus Iohannis, întâlnire la Guvern

Premierul Victor Ponta şi primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, s-au întâlnit, luni, la Palatul Victoria, reprezentanţii municipalităţii afirmând că cei doi au discutat despre teme politice şi despre actuala remaniere a Guvernului, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 13:28
Victor Ponta şi Klaus Iohannis, întâlnire la Guvern

„Premierul Victor Ponta şi primarul Klaus Iohannis au purtat, luni, o discuţie pe teme politice şi pe tema actuală a remanierii. Primarul Klaus Iohannis l-a rugat pe premierul Victor Ponta să sprijine, în continuare, proiectele Sibiului, în special cel legat de schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale pentru construcţia unui nou spital de urgenţă în Sibiu. Primul ministru s-a arătat dispus să susţină în continuare Primăria Sibiu, în proiectele sale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, nu a putut fi contactat, iar Guvernul nu a transmis nicio informaţie în acest sens până la ora transmiterii acestei ştiri.

În 2009, Klaus Iohannis a fost susţinut de PNL şi PSD pentru a deveni premier, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ulterior, Ioan Rus a anunţat că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

Premierul Victor Ponta a anunţat că i-a propus ca miniştri pe Mircea Duşa la Ministerul de Interne, pe Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administraţie Publică, pe Titus Corlăţean la Ministerul de Externe, pe Dan Şova pentru Relaţia cu Parlamentul şi pe judecătorul Mona Pivniceru la Justiţie.