Victor Ponta, scrisoare deschisă către Ungureanu: „Nu trebuie să cedaţi şantajului PDL”

Liderul PSD, Victor Ponta, îi adresează o scrisoare deschisă premierului Mihai Răzvan Ungureanu, prin care îi cere să nu credeze presiunilor exercitate de democrat-liberali, şi asta după ce, în următoarea şedinţă de Guvern, ar trebui aprobaţi bani pentru primăriile PDL din Fondul de Rezervă al Guvernului. 

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 08:01
Victor Ponta, scrisoare deschisă către Ungureanu: „Nu trebuie să cedaţi şantajului PDL”

„Am luat act de relatările din presa centrală, conform cărora în viitoare şedinţă de Guvern ar urma să fie aprobată HG privind alocarea de fonduri către primăriile PDL, din Fondul de rezervă al Guvernului. Vă reamintesc apelul făcut de USL de a nu ceda şantajului exercitat de liderii PDL asupra dvs! Sunteţi premierul României, nu al unei clientele şi al unui grup infracţional. Dacă acceptaţi presiunile de a aloca discreţionar şi pe criterii politicianiste fonduri pentru clientela PDL, veţi deveni complice cu aceasta!”, îşi începe Victor Ponta scrisoarea adresată premierului.

Co-preşedintele USL îl avertizează pe Ungureanu să nu repete greşelile predecesorului său. „Aveţi obligaţia, prin funcţia pe care o deţineţi, să puneţi capăt unor metode de guvernare ce au făcut un imens rău României şi românilor. Vă reamintesc că Uniunea Social Liberală îşi rezervă dreptul de a folosi orice mijloc legal pentru a sancţiona un astfel de derapaj, fiind dispusă să meargă până la depunerea de plângeri penale împotriva celor responsabili”, mai scrie Ponta.