Victor Ponta: Băsescu este cea mai mare umilinţă pentru poporul nostru

Victor Ponta a declarat duminică, la România TV, că preşedintele Traian Băsescu este cea mai mare umilinţă pentru poporul român. Reacţia preşedintelui PSD vine după ce şeful statului a spus că funcţia de preşedinte a fost cea mai mare umilinţă a vieţii sale.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 09:17
Victor Ponta: Băsescu este cea mai mare umilinţă pentru poporul nostru

„La momentul la care Băsescu va pleca din funcţie, România va fi o ţară mult mai săracă, mai îndatorată, va fi distrusă…ca după 10 ani de regim iraţional”, a declarat Victor Ponta.

„Preşedintele se comportă în continuare ca un om iresponsabil. Povestea asta cu mărirea salariilor, nu este nicio mărire, este ceea ce le-a tăiat din salarii pentru a-şi menţine clientela politică cu bani în aceşti ani”, a mai spus preşedintele PSD.

Victor Ponta a precizat că USL susţinee ideea că salariile pot fi recuperate, „nu mărite”, faţă de 2010.

„În decembrie, în timpul dezbaterii pe bugetul din 2012,asta a spus USL:  pot fi daţi banii înapoi la salarii, cu anumite condiţii (…) Băsescu spunea atunci că nu se poate, eu nu îl mai ascult, este un discurs care nu are legătură cu realitatea sau bunul simţ”, a mai spus Ponta la România TV, subliniind că trebuie să fim serioşi şi să luăm şi alte măsuri pentru a recupera banii şi în următorii ani.

Victor Ponta a recunoscut că măsura de a da oamenilor banii înapoi, este corectă, însă a precizat că anunţul preşedintelui Băsescu este iresponsabil.

„Este un preşedinte foarte urât din istorie şi va rămâne pentru noi cea mai mare umilinţă a poporului nostru”, a mai spus preşedintele PSD.