Victor Ponta: USL a scos PDL din Bucureşti, este un moment istoric

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, după publicarea exit-poll-urilor, că USL a scos PDL din Bucureşti, ceea ce este "un moment istoric".

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 18:40
Victor Ponta: USL a scos PDL din Bucureşti, este un moment istoric

Ponta a spus că rezultatul alegerilor locale este prima legitimare prin vot a USL.

Potrivit premierului, rezultatele dovedesc foarte clar că USL, în timp, indiferent de contestări sau atacuri, s-a dovedit că este o alianţă politică în care românii îşi pun cea mai mare încredere.

„Împreună, USL am scos PDL din Bucureşti, şi e un moment istoric”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, după închiderea urnelor de vot pentru alegerile locale, că în calitate de prim-ministru este mulţumit de modul în care au fost organizate alegerile şi de faptul că autorităţile nu au fost partizane în procesul electoral.

„Sunt mulţumit ca prim-ministru că am dovedit după câteva momente regretabile şi ruşinoase pentru România că se pot organiza alegeri corecte, că instituţiile statului nu ţin partea niciunui partid, ci îi sancţionează cu duritate pe toţi cei care încalcă legea în cazul alegerilor, indiferent că au fost de la un partid sau de la altul”, a spus Ponta, prezent într-o conferinţă la sediul USL.

„Vreau să le mulţumesc poliţiştilor, jandarmilor, prefecţilor, subprefecţilor care şi-au făcut datoria şi au arbitrat corect această bătălie electorală”, a ţinut să sublinieze Victor Ponta.