Victor Ponta: Sunt stelist şi mă bucur pentru această victorie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, după ce a asistat pe Arena Naţională la Supercupa României câştigată de Steaua Bucureşti, scor 3-0, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, că este suporter al echipei "roş-albastre" şi se bucură pentru această victorie.

RomaniaTV.net
10 iul. 2013, 20:17
Victor Ponta: Sunt stelist şi mă bucur pentru această victorie

Sunt stelist şi mă bucur pentru victoria din această seară, însă îi felicit şi pe cei de la Petrolul pentru că au o echipă bună şi un public extraordinar. O să vin să-i văd pe cei de la Steaua şi în cupele europene şi sper să se califice în grupele Ligii Campionilor. Ar fi extraordinar”, a spus Victor Ponta după victoria cu 3-0 obţinută de Steaua în Supercupa României, împotriva Petrolului.

Întrebat dacă se aştepta ca Steaua să câştige la o diferenţă aşa mare, premierul a răspuns: „Nu sunt mare specialist, dar i-am văzut pe cei de la Petrolul în finala Cupei României şi au jucat foarte bine. Azi însă a fost mai uşor pentru Steaua„.

Întrebat despre starea gazonului de pe Arena Naţională, Ponta a răspuns: „Nu mă pricep la gazon. Am şi aşa destul de multe probleme. O să-i transmit domnului primar„.

Campioana Steaua Bucureşti a câştigat Supercupa României-Timişoreana după ce a învins, miercuri seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 3-0 (3-0), deţinătoarea Cupei României, Petrolul Ploieşti. Golurile au fost marcate de Nikolici ’21, Szukala ’32 şi Pintilii ’42.